Saturday, 10 September 2011

Selamat Hari Raya Adilfitri......

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Adilfitri Maaf Zahir dan batin...

Lama dah yana tak update blog nie....bukan ape yana sibuk sangat dengan Murid-murid yana nak UPSR thn nie...First time mengajar murid tahun Enam...rasa jantung yana lah yang berdegup kencang....Hope semua nya berjalan dengan lancar lah nnt....

Jadi buat masa nie mungkin yana tak sempat n jengah kawan-kawan blog yang lain yana minta maaf ye...nnt klu dah tak sibuk yana akan blog walking kat blog korang....ok....