Sunday, 31 December 2017

Sticky Post Tinggal Jejak.....

Kawan-kawan sekalian boleh lah tinggalkan jejak kawan2 kat 

Page Exchange Link kat atas.....ataupun kawan-kawan 
boleh klik banner kat bawah nie





Jadi amat mudah untuk yana Buat blogwalking kat blog kawan-kawan 
nanti yana akan follow kawan-kawan sekalian....

BLOGLIST ALMIRA ALWANI 2012

Saturday, 13 May 2017

Pemenang 1 Contest Shazyana's Tupperware 2017

 Hai semua...tentu tak sabar nak tahu siapa yang akan dapat keahlian percuma tupperware kn....hehehehe

^
^
^
^
^
^
^
^
Jom kita tenggok



Related image







Dua pemenang bertuah yang akan diberi keahlian percuma tupperware 

 
5. azman Arsad

 
1. Hazrina Halim



4 peserta yang lain yana akan hadiahkn barangan dari tupperware brand....



Jadi semua pemenang diatas sila bagi detail seperti dibawah:-

Nama penuh: 
Alamat rumah:
No. Hp: 

Dua pemenang bertuah yana akan hubungi anda berdua mengunakan watsapp setelah maklumat diatas anda hantar ke email...

Senang untuk yana hubungi....
sila hantarkan maklumat anda ke email ini dygsiti83@gmail.com sertakan sekali link pentyertaan ye...

Yana bagi masa dua minggu untuk hantar maklumat pada yana...klu
lps dua minggu yana tidak terima apa-apa maklum balas dari pemenang....
yana anggap tiada pemenang...
ini memudahkan untuk yana sediakan hadiah...

ok itu sahaja...

Dua pemenang bertuah....TAHNIAH!!!!!....YE YANA UCAPKAN

BAGI PEMENANG YANG LAIN JUGA TAHNIAH DAN TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN GIVEAWAY YANA...INSYALLAH...ADA REZEKI LEBIH YANA BUAT LAGI...


Monday, 8 May 2017

Minggu Ujian/Peperiksaan Semester 1

Minggu ini merupakan minggu Peperiksaa. GOOD LUCK to all my students. 
Hope all of you get flying colours....heheh....terlalu banyak pengalaman yang mengajar erti berusaha hingga berjaya...sebab tu bila murid-murid tak nak belajar dan mengulang kaji sewaktu ujian teringat pulak zaman dulu2...klu dulu semua kita berlumba2 nak lulus dengan cemerlang dalam ujian...heheh...walaupun masa tu rasanya agak susah dari ujian sekarang....sekarang ujian nampak macam mudah tetapi tumpuan murid-murid terhadap pembelajaran dan pengajaran mudah terganggu.

Image result for exam

Klu zaman dahulu...bila guru bercakap sudah tentunya kita senyap dan tak bercakap....nak angkat kepala dalam kelas pun rasa berat sbb takut cikgu tanya soalan...tp bila cikgu tanya...bersungguh2 memberi jawapan walaupun adakalanya jawapan tu lari dari tajuk...hehehe....

Kalau waktu ujian bermula...mulalah buat study group n buat nota kaki yang mengunakan sehelai kertas dan dilipat 4 ataupun lima....dalam nota kaki tu bermacam2 lah warna pen yang digunakan....sungguh indah rasa masa tu...dapat buat study group sendiri bersama rakan2....

Tapi sekarang budaya mcm tu amat kurang kita lihat....dan jarang juga murid-murid yang bersaing sama sendiri dalam kelas walaupun....kulu dulu persaingan itu lah dianggap yang paling sihat oleh guru-guru disekolah....kadang2 guru-guru siap cabar lagi....siapa yang dapat no satu hujuang tahun guru kelas akan bagi hadiah istimewa buat murid2...

Tapi sekarang klu janjikan dengan hadiah sekali pun murid masih n juga tidak mahu menyahut cabaran yang guru berikan. ....tidak tahu kenapa dan mengapa.....heheh...

oklah buat guru-guru semua selamat menyemak kertas soalan.......


Sunday, 30 April 2017

1 Contest Shazyana's Tupperware 2017 (TAMAT)

Seperti yang yana janjikan contest telah tamat...jadi esok yana akan umumkan pemenang ye... 

Senarai peserta

1. Hazrina Halim


2. Hani Fadhlina Abdul Rahman



3. Nur Athirah


4. syazwana mohamad



5. azman Arsad



6. Cik Kejupenyet


Hanya 6 orang sahaja peserta yang join giveaway ini...jadi sebelum yana umum kn pemenang...yana nak confirmkan ye betul.tak 6 orang diatas sahaja...ada ke yang lain tertinggal...

klu tak ada esok petang yana akan umumkan pemenang...

Rasanya semua pemenang yang join ini adalah tergolong dalam 10 peserta bertuah yang akan dapat barang tupperware dari yana...walaupun tak sampai sepuluh penyertaan

Tetapi......ada tetapi nya.... heheheh
yana akan pilih dua peserta bertuah untuk yana beri keahlian tupperware secara percuma

jadi esok yana akan bagi jawapan nye ye hehehe...

jadi tunggu tau petang esok.....heheh



Tuesday, 21 March 2017

Tarikh 1 Contest Shazyana's Tupperware 2017 dilanjutkan

Hai semua...untuk contest SHAZYANA's TUPPERWARE yana akan panjangkn tarikh nya sbb yana masih lg mencari 10 orang pemenang secara rawak...jd yana akak lanjutkan tarikh bagi siapa yang berminat untuk join jom...invite rakan yang lain...10 yg bertuah akan memenangi hadiah dari TUPPERWARE BRANDS dari yana...
Berminat jom klik link dibawah.
1 Contest Shazyana's Tupperware 2017