Saturday, 22 December 2012

I-city

I-City kat Shah Alam.....First time yana pergi....
Fulamal....banyak sangat org time tu....sesak dengan kereta dan sesak dengan orang ramai....
masuk parking pun kena beratur dan mengikut susunan....siap ada org yang jaga parking yang bagi arahan....
kebetulan masa yana pergi dengan family time tu....time cuti...hehehhe...mmg byk org heheheh....
cantik juga....sempat lah bergambar kat bunga-bunga cahaya nie...heheheh...kreatif sungguh....

Insyallah....datang lagi nnt nak cuba main lak kat dalam I-City nie....Die ada buka taman tema air yang baru....heheheh....


Thursday, 15 November 2012

Selamat menyambut Maal Hijrah..


Selamat menyambut Maal Hijrah buat semua rakan-blogger yang beragama islam. semoga doa dan harapan kita di tahun baru ini akan menjadi kenyataan....amin

Friday, 9 November 2012

SCHOOL HOLIDAY!!!!!!!!!


Cuti sekolah telah bermula....heheheh
Beramai-ramai kita melancong dan cuti-cuti Malaysia...

It time for school holiday!!!!!!!!!!!

Monday, 22 October 2012

First Give Away by ftnjwa.blogspot.com

Ok yana nak ikuti Giveaway ini...kalau nak join gak jom klik banner kat bawah ye....
ok yana nak tag


http://arazua.blogspot.com/
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Friday, 12 October 2012

Jom Join Giveaway Salam Ukhuwah !

Jom Join GA ini...

Monday, 8 October 2012

Percubaan satu dua tiga...


Yang ini percubaan yana....nasib baik dapat buat...letak perkataan assalamualaikum kat atas post hehhe....Dah lama dah cari...bila bukan laman blog Wan Hazel baru jumpe....Terima Kasih wan...heheh

Saturday, 29 September 2012

StitchNknot September Pillow Giveaway

Hi guys....

Tonite I would like to join this Giveaway....

If you want to join...just klik the giveaway banner below....

Come join it together!!!!

You will love this beautiful pillow...

'Saya Follow Awak,Awak Follow Saya'

Assalamualaikum.....

Yana dah lama tak join Segmen. jadi hari ini yana nak jon segmen nie....

Jom ramai-ramai kita join...



Budget 2013....

Assalamualaikum......semua

Lihat lah di bawah ada info tentang budget 2013 yang telah dibentangkan oleh Perdana Menteri kita....



Budget 2013....Sama-sama lah kita bersyukur dengan kemakmuran yang di kecapi....Kita boleh lihat dari Hasil Budget 2013.....

Tuesday, 25 September 2012

BORNEO INTERNATIONAL KITE FESTIVAL 2012

BORNEO INTERNATIONAL KITE FESTIVAL 2012
26 HINGGA 30 SEPTEMBER 2012
BINTULU, SARAWAK, MALAYSIA.


Bagi kawan-kawan yang berminat kepada permaian layang-layang nie ....boleh lah ramai-ramai memeriahkan suasana di Borneo International Kite Festival....Datang lah beramai-ramai .....seronok tau tengok layang-layang yang bermacam-macam jenis dan rupa...heheheh
Bagi kawan-kawan blogger yang berdekatan terutamanya dari Sibu, Mukah, Miri, Brunei dan Limbang boleh lah datang beramai-ramai ke AIRPORT Lama Bintulu....untuk menyaksikan layang-layang di udara...

Friday, 7 September 2012

10 Petanda Dia Jodoh Kita

10 Petanda Dia Jodoh Kita..

Jodoh adalah perkara yang sudah ditetapkan oleh Allah yang maha Esa. Tetapi bagaimana kita mengetahui dia memang ditakdirkan untuk kita? Allah SWT mengurniakan manusia telinga untuk mendengar, mata untuk melihat dan akal untuk berfikir. Jadi gunakan sebaik-baiknya bagi mengungkapkan rahsia cinta yang ditakdirkan. Dua manusia yang rasa mereka dapat hidup bersama dan mem
ang dijodohkan pasti memiliki ikatan emosi , spiritual dan fizikal antara keduanya. Apabila bersama, masing-masing dapat merasai kemanisan cinta dan saling memerlukan antara satu sama lain. Lalu gerak hati mengatakan, dialah insan yang ditakdirkan untuk bersama. Benarkah ia seperti yang diperkatakan?


Berikut adalah 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita :


1. Bersahaja
Kekasih kita itu bersikap bersahaja dan tidak berlakon. Cuba perhatikan cara dia berpakaian, cara percakapan, cara ketawa serta cara makan dan minum. Adakah ia spontan dan tidak dikawal ataupun kelihatan pelik. Kalau ia nampak kurang selesa dengan gayanya, sah dia sedang berlakon. Kadang-kadang, kita dapat mengesan yang dia sedang berlakon. Tetapi, apabila dia tampil bersahaja dan tidak dibuat-buat, maka dia adalah calon hidup kita yang sesuai. Jika tidak, dia mungkin bukan jodoh kita.


2. Senang Bersama
Walaupun kita selalu bersamanya, tidak ada sedikit pun perasaan bosan, jemu ataupun tertekan pada diri kita. Semakin hari semakin sayang kepadanya. Kita sentiasa tenang, gembira dan dia menjadi pengubat kedukaan kita. Dia juga merasainya. Rasa senang sekali apabila bersama. Apabila berjauhan, terasa sedikit tekanan dan rasa ingin berjumpa dengannya. Tidak kira siang ataupun malam, ketiadaannya terasa sedikit kehilangan.


3. Terima Kita Seadanya
Apapun kisah silam yang pernah kita lakukan, dia tidak ambil peduli. Mungkin dia tahu perpisahan dengan bekas kekasihnya sebelum ini kita yang mulakan. Dia juga tidak mengambil kisah siapa kita sebelum ini. Yang penting, siapa kita sekarang. Biarpun dia tahu yang kita pernah mempunyai kekasih sebelumnya, dia tidak ambil hati langsung. Yang dia tahu, kita adalah miliknya kini. Dia juga sedia berkongsi kisah silamnya. Tidak perlu menyimpan rahsia apabila dia sudah bersedia menjadi pasangan hidup kita.


4. Sentiasa Jujur
Dia tidak kisah apa yang kita lakukan asalkan tidak menyalahi hukum hakam agama. Sikap jujur yang dipamerkan menarik hati kita. Kejujuran bukan perkara yang boleh dilakonkan. Kita dapat mengesyaki sesuatu apabila dia menipu kita. Selagi kejujuran bertakhta di hatinya, kebahagiaan menjadi milik kita. Apabila berjauhan, kejujuran menjadi faktor paling penting bagi suatu hubungan. Apabila dia tidak jujur, sukar baginya mengelak daripada berlaku curang kepada kita. Apabila dia jujur, semakin hangat lagi hubungan cinta kita. Kejujuran yang disulami dengan kesetiaan membuahkan percintaan yang sejati. Jadi, dialah sebaik-baik pilihan.


5. Percaya Mempercayai
Setiap orang mempunyai rahsia tersendiri. Adakalanya rahsia ini perlu dikongsi supaya dapat mengurangkan beban yang ditanggung. Apabila kita mempunyai rahsia dan ingin memberitahu kekasih, adakah rahsia kita selamat di tangannya? Bagi mereka yang berjodoh, sifat saling percaya mempercayai antara satu sama lain timbul dari dalam hati nurani mereka. Mereka rasa selamat apabila memberitahu rahsia-rahsia kepada kekasihnya berbanding rakan-rakan yang lain. Satu lagi, kita tidak berahsia apa pun kepadanya dan kita pasti rahsia kita selamat. Bukti cinta sejati adalah melalui kepercayaan dan kejujuran. Bahagialah individu yang memperoleh kedua-duanya.


6. Senang Bekerjasama
Bagi kita yang inginkan hubungan cinta berjaya dan kekal dalam jangka masa yang panjang, kita dan dia perlu saling bekerjasama melalui hidup ini. Kita dan kekasih perlu memberi kerjasama melakukan suatu perkara sama ada perkara remeh ataupun sukar. Segala kerja yang dilakukan perlulah ikhlas bagi membantu pasangan dan meringankan tugas masing-masing. Perkara paling penting, kita dan dia dapat melalui semua ini dengan melakukannya bersama-sama. Kita dan dia juga dapat melakukan semuanya tanpa memerlukan orang lain dan kita senang melakukannya bersama. Ini penting kerana ia mempengaruhi kehidupan kita pada masa hadapan. Jika tiada kerjasama, sukar bagi kita hidup bersamanya. Ini kerana, kita yang memikul beban tanggungjawab seratus peratus. Bukankah ini menyusahkan?


7. Memahami Diri Kita
Bagi pasangan yang berjodoh, dia mestilah memahami diri pasangannya. Semasa kita sakit dia bawa ke klinik. Semasa kita berduka, dia menjadi penghibur. Apabila kita mengalami kesusahan, dia menjadi pembantu. Di kala kita sedang berleter, dia menjadi pendengar. Dia selalu bersama kita dalam sebarang situasi. Tidak kira kita sedang gembira ataupun berduka, dia sentiasa ada untuk kita. Dia juga bersedia mengalami pasang surut dalam percintaan. Kata orang, "lidah sendiri lagikan tergigit", inikan pula suami isteri'. Pepatah ini juga sesuai bagi pasangan kekasih. Apabila dia sentiasa bersama kita melalui hidup ini di kala suka dan duka, di saat senang dan susah, dialah calon yang sesuai menjadi pasangan hidup kita.


8. Tampilkan Kelemahan
Tiada siapa yang sempurna di dunia ini. Tipulah jika ada orang yang mengaku dia insan yang sempurna daripada segala sudut. Pasti di kalangan kita memiliki kelemahan dan keburukan tertentu. Bagi dia yang bersedia menjadi teman hidup kita, dia tidak terlalu menyimpan rahsia kelemahannya dan bersedia memberitahu kita. Sudah tentu bukan senang untuk memberitahu dan mengakui kelemahan di hadapan kekasihnya. Malah, dia tidak segan mempamerkan keburukannya kepada kita. Misalnya, apabila dia bangun tidur ataupun sakit dan tidak mandi dua hari, dia tidak menghalang kita daripada melawatnya.Apabila kita dan dia saling menerima kelemahan dan sifat buruk masing-masing, memang ditakdirkan kita hidup bersamanya.


9. Kata Hati
Dengarlah kata hati. Kadangkala, manusia dikurniakan Allah deria keenam yang dapat mengetahui dan memahami perasaan pasangannya. Dengan deria batin ini juga kita dapat saling tahu perasaan masing-masing. Kita dan dia juga dapat membaca fikiran antara satu sama lain dan dapat menduga reaksi dan tindakbalas pada situasi tertentu. Apabila kita yakin dengan pilihan hidup kita, tanyalah sekali lagi. Adakah dia ditakdirkan untuk kita? Dengarlah kata hati dan buatlah pilihan. Serahlah segalanya pada ketentuan yang maha berkuasa.


10. Solat Istikharah dan Tawakkal
Jodoh dan pertemuan semuanya di tangan Allah SWT. Manusia hanya perancang di pentas dunia ini dan skripnya ditulis oleh yang maha esa. Adakalanya, dalam memainkan peranan sebagai pelakon, diberi petunjuk melalui mimpi atau gerak hati. Mimpi memang mainan tidur, tetapi apabila kita melakukan sembahyang Istikharah dan memohon supaya Allah memberikan petunjuk, insya-Allah dengan izinnya kita mendapat petunjukNya. Jika dia pilihan kita, buatlah keputusan sebaiknya. Jika tidak, tolaklah dia dengan baik. Semua yang kita lakukan ini adalah bagi mendapatkan kebahagiaan hidup di dunia. Setelah semuanya diusahakan, berserahlah kepadaNya dan terus berdoa. Ingatlah, nikmat di dunia ini hanya sementara.Nikmat di akhirat adalah kekal selamanya.


Artikel dipetik dari Jom berdakwah di FB

Saturday, 1 September 2012

Tujuh Keajaiban Dunia...

Tujuh Keajaiban Dunia...



Renung2kan lah...

Photo: Tujuh Keajaiban Dunia..

Pelajar di sebuah sekolah sedang belajar mengenai “Tujuh keajaiban Dunia”. Sebelum mengajar, guru tersebut meminta murid-murid menulis 7 ajaiban dunia yang diaorang tahu, tulis atas kertas dan hantar kepadanya untuk mengetahui pengetahuan am diaorang...

Semua murid telah menghantarnya walaupun jawapannya kebanyakannya yang kurang tepat. Jawapan standard dioarang ialah Menara condong Pisa,Piramid,Grand Canyon, Taj Mahal Dan lain-lain...

Selepas murid-murid telah menghantar, guru tersebut memerhatikan seorang pelajar yang belum menghantar kertas jawapannya.Guru itu lalu bertanya kepadanya adakah dia mempunyai sebarang masalah….

Murid itu menjawab….

“Ya, sikit. Saya tidak boleh memilih kerana banyak sangat”

Guru berkata, “Banyak sangat? baiklah, katakan pada kami apa yang awak ada”

Murid itu diam sejenak,kemudian membaca, “Saya fikir Tujuh Keajaiban Dunia” adalah

1. Boleh Melihat

2. Boleh Mendengar

3. Boleh Menyentuh

4. Boleh Menyayangi

5. Boleh Merasa

6. Boleh ketawa

7. Dan boleh Mencintai

Kelas pun sunyi sekejap….

Renungan…..

Alangkah mudahnya bagi kita untuk dapat melihat hasil eksploitasi manusia dan kita menyebutnya “Keajaiban“. Sementara untuk semua yang telah Tuhan kurniakan kepada kita, kita menyebutnya sebagai hal “Biasa”….

Semoga hari ini anda diingatkan tentang segala hal yang betul – betul ajaib dalam kehidupan anda dan semoga kita tidak akan pernah lupa lagi akan Tujuh Keajaiban Allah dan selalu mensyukurinya...

Silakan Tag/Share...
Image from Jom Berdakwah di FB

 

Pelajar di sebuah sekolah sedang belajar mengenai “Tujuh keajaiban Dunia”. Sebelum mengajar, guru tersebut meminta murid-murid menulis 7 ajaiban dunia yang diaorang tahu, tulis atas kertas dan hantar kepadanya untuk
 mengetahui pengetahuan am diaorang...

Semua murid telah menghantarnya walaupun jawapannya kebanyakannya yang kurang tepat. Jawapan standard dioarang ialah Menara condong Pisa,Piramid,Grand Canyon, Taj Mahal Dan lain-lain...

Selepas murid-murid telah menghantar, guru tersebut memerhatikan seorang pelajar yang belum menghantar kertas jawapannya.Guru itu lalu bertanya kepadanya adakah dia mempunyai sebarang masalah….

Murid itu menjawab….

“Ya, sikit. Saya tidak boleh memilih kerana banyak sangat”

Guru berkata, “Banyak sangat? baiklah, katakan pada kami apa yang awak ada”

Murid itu diam sejenak,kemudian membaca, “Saya fikir Tujuh Keajaiban Dunia” adalah

1. Boleh Melihat

2. Boleh Mendengar

3. Boleh Menyentuh

4. Boleh Menyayangi

5. Boleh Merasa

6. Boleh ketawa

7. Dan boleh Mencintai

Kelas pun sunyi sekejap….

Renungan…..

Alangkah mudahnya bagi kita untuk dapat melihat hasil eksploitasi manusia dan kita menyebutnya “Keajaiban“. Sementara untuk semua yang telah Tuhan kurniakan kepada kita, kita menyebutnya sebagai hal “Biasa”….

Semoga hari ini anda diingatkan tentang segala hal yang betul – betul ajaib dalam kehidupan anda dan semoga kita tidak akan pernah lupa lagi akan Tujuh Keajaiban Allah dan selalu mensyukurinya...


**share lah buat semua. Sama2 kita berfikir sejenak.

Saturday, 18 August 2012

Selamat menyambut hari raya aidilfitri

Assalamualaikum,

Dikesempatan ini yana ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat kawan2 semua yang beragama islam. Mohon ampun dan maaf kalau tersalah bicara dan terkasar bahasa selama berbloging.

Thursday, 26 July 2012

Hari ketujuh malan ke lapan Ramadhan

Assalamualaikum semua...

Selamat berpuasa yana ucapkan  pada semua....tak terasakan masa berlalu bergitu pantas....

Malan nie malam ke-lapan kita berada dibulan ramadhan....sungguh cepat masa berlalu....Di kesempatan ini yana nak ucapkan selamat berpuasa kepada kawan-kawan blog yana yang beragama islam....semoga kita sentiasa dirahmati oleh allah dan diberi kesihatan yang berpanjangan sewaktu bulan ramadhan yang mulai ini....

ok lah kawan2 Selamat berpuasa dan selamat bersahur pagi nnt ye...

Tuesday, 10 July 2012

Giveaway by Eiqa & Ain

Assalamualaikum....

Tadi Yana join GA Abg Eq....Sekarang yana dijemput semdiri oleh Adik Eiqa untuk join GA nie....

Kalau kawan2 nak join jom klik banner kat bawah ye...


Ok yana nak tag siape ye?

ok yana nak tag



Eqbal Zack: Brisbane Giveaway..

Assalamualaikum,

Yana baru je ada peluang nak blog walking hari nie....heheh...

Jadi yana sempat singgah kat blog Abg Eqbal Zack...

Kali ini Abg Eqbal ada buat GA....

Jadi dah 2 minggu ke tiga minggu tak join GA jadi yana nak join GA Abg Eqbal...

Syarat nye mudah je kena Follow dan jadi FAN blog Abg Eqbal Zack. 

Lps tu buat entry tentang GA nie dalam BM/BI....terpulang pada kawan2...

Lps tu letak link kat comment GA ABG EQBAL ZACK....heheheh

Mudah kan apa tunggu lagi Jom kita jom ramai....

Hadiah untuk pemenang nanti pun cute n comel2 belaka....Abg Eqbal Zack beli sendiri....

Jom Kita terjah hadiah itu....

Pencil Case

Key chain dan koala coin bag

Ok comel2 dan cute2 kan hadiah die....

suka yana tgk....

Jom apa tunggu lagi....join lah ramai2....

Tarikh tutup: 31 Julai 2012
Pemenang akan diumumkan pada 3 Ogos 2012..



Tuesday, 3 July 2012

Ingat 5 Perkara Sebelum Datang 5 Perkara....

Sama2 lah kita beringat...
Semoga kita mendapat rahmat dari Allah S.W.T.....

Amin....



Monday, 2 July 2012

Renung-renungkan lah dan Selamat Beramal


Asslamualaikum....

Buat renungan semua....

ஜ Walau tak ada ORANG sayang kita TAPI ALLAH ada dekat di hati kita,ஜ
ஜ Walau tak ada ORANG cinta kita TAPI ALLAH sentiasa KASIHI kita,ஜ
ஜ Walau tak ada ORANG tolong kita TAPI ALLAH ada LINDUNGI kita,ஜ
ஜ Walau tak ada ORANG rindu kita TAPI ALLAH tetap tunggu kita,ஜ
ஜ Walau tak ada ORANG jaga kita TAPI ALLAH perhatikan kita,ஜ
ஜ Walau tak ada ORANG dengan kita TAPI ALLAH ada temankan kita.ஜ

Share dari FB Uatsz Don

Wassalam....

Sunday, 1 July 2012

"A GiveAway"

Assalamualaikum......
Untuk permulaan bulan julai nie yana  nak join GA nie...


Lama dah tak join GA heheheh...sbb sibuk sangat kat sekolah...

Kalau kawan2 nak join jom klik banner kat atas ye...

K wassalam...

Sunday, 24 June 2012

Ini cabutan yang terakhir untuk 1st GA Almira Alwani

Assalamualaikum....

Ok lah di sebabkan masih ada seorg pemenang yang tidak memberi nama dan detail jadi yana anggap die tak nak ye....jadi Pemenang kedua dan ketiga yg dah bagi nama yana akan letak mereka berdua sebagai pemenang pertama dan kedua dan yana akan pos minggu nie hadiah mereka...insyallah....Bagi pemenang yang ketiga pula yana akan pilih dengan cara siapa cepat die dapat...

Bakal pemenang ketiga yg akan dipilih ialah 
orang yang pertama komen dalam entry ini....hehehhe

Jadi cepat2 ye....


Friday, 22 June 2012

INGAT-INGAT LAH WAHAI SEMUA....

Buat Renungan!!!!


Bila kita rasa susah, sentiasalah ingat ada lagi yang lebih susah dari kita.
Bila kita rasa sakit, sentiasalah ingat ada lagi yang lebih sakit dari kita.
Bila kita rasa kenyang sangat makan itu makan ini, sentiasalah ingat yang di luar sana tu masih ada saudara kita yang sedang berperang dengan kelaparan.

Kita makan selalu tak habis, orang lain ada yang sampai kurus kering tak makan apa-apa sebab tak mampu nak beli makanan...


Tuesday, 19 June 2012

' SIMPLE GIVEAWAY BY SYAFIQAH SCREAMO '

Assalamualaikum....

Wah lama dah yana tak join GA heheheh....Hari nie yana Nak join GA Adik Syafiqah kita nie...

Kalau kawan- kawan nak join jom Klik banner kat bawah ye....


Lps tu kena LIKE N FOLLOW SPONSOR DIE>>>>

Like para Sponsor ye :-



Tarikh Tutup nye lak

12 Julai 2012

Jom Apa tunggu lagi....cepat2

Yana nak tag:

Arra Ahmad


Wassalam

Monday, 18 June 2012

Buat Renungan semua

Renungan buat semua...

☑ Yang Singkat Itu WAKTU.
☑ Yang Menipu Itu DUNIA.
☑ Yang Dekat Itu KEMATIAN.
☑ Yang Besar Itu HAWA NAFSU.
☑ Yang Berat Itu AMANAH.
☑ Yang Sulit Itu IKHLAS.
☑ Yang Mudah Itu BUAT DOSA.
☑ Yang Susah Itu SABAR.
☑ Yang Sering Lupa Itu BERSYUKUR.
☑ Yang Mendorong Ke Neraka Itu LIDAH.
☑ Yang Berharga Itu IMAN.
☑ Yang Menenteramkan Hati Itu TEMAN SEJATI.
☑ Yang Ditunggu Allah Itu TAUBAT

Pemenag Yang Baru untuk 1st GA Almira Alwani

Assalamualaikum...

Yana minta maaf sbb lewat umumkn pemenang terbaru untuk 1st Giveaway Almira Alwani... sepatut nya semalam...tapi yana sibuk sikit...heheheh
Sbb pemenag yang sebelum ini tak menuntut hadiah jadi yana umum kan pemenang yang baru...MAri tengok siapa yang kena....





Sila lihat Senarai peserta dibawah untuk megetahui pemenang nya...

Tempat pertama....



Tempat Kedua.....

Tempat Ketiga.....

Tahniah kepada para pemenang....Pemenang diminta menghantar 

Nama penuh
Alamat 
No. hp 

ke alamat email yana ye...

dygsiti83@gmail.com


Wassalam

p/s: Pemenang hendaklah menghantar detail anda secepat mungkin..agar yana boleh menghantar hadiah terus kepada anda. Pemenang perlu menghantar detail anda selewat-lewat nya hari Rabu 22 hb Jun 2012. 
sekiranya selepas tarikh itu....
pemenang masih tidak juga menghantar detail yana akan membuat cabutan sekali lagi..




Thursday, 14 June 2012

Perhatian untuk Pemenang GA Almira Alwani

Assalamualaikum....

Para peserta GA masih belum memberi sebarang Detail mereka kepada yana....Yana bagi peluang untuk Peserta 1st Giveaway Almira Alwani untuk menuntut hadiah mereka sebelum 16 June 2012. Sekiranya masih tiada sebarang maklumat dihantar, yana akan membuat cabutan sekali lagi...

Nak tahu pemenang nye sila klik sini

Friday, 8 June 2012

Pemenang 1st Giveaway Almira Alwani

Assalamualaikum...

Ok lah tanpa melengahkan masa....

Yana nak umumkan pemenang untuk 

1st GIVEAWAY ALMIRA ALWANI


GA nie berlangsung selama seminggu je...hehe

ok lah 

Pemenang Tempat Pertama

http://secrethegadies.blogspot.com/


Pemenang Tempat Kedua

http://nono-hakuren.blogspot.com/



Pemenang Tempat Ketiga

http://misz-miserable.blogspot.com/

Tahniah kepada para pemenang....Pemenang diminta menghantar 

Nama penuh
Alamat 
No. hp 

ke alamat email yana ye...

dygsiti83@gmail.com

Bagi para peserta yang tidak berjaya, insyallah ada rezeki yana akan buat 2nd GA nnt ye...
Terima Kasih kepada rakan2 blogger yang sudi join 1st Giveaway yana nie...Di harap semua berpuas hati ye...sekian

Wassalam

p/s: Pemenang hendaklah menghantar detail anda secepat mungkin..agar yana boleh menghantar hadiah terus kepada anda. Pemenang perlu menghantar detail anda selewat-lewat nya hari Rabu 13 hb Jun 2012. 
sekiranya selepas tarikh itu....
pemenang masih tidak menghantar detail yana akan membuat cabutan sekali lagi..

Sunday, 3 June 2012

Senarai Peserta Giveaway


= SENARAI PESERTA GIVEAWAY=


NAMA PEMENANG INSYALLAH AKAN DIUMUMKAN 
PADA 8 JUNE 2012 SEKIRANYA TIADA APA2 MASALAH BERLAKU

DIMINTA PARA PESERTA GA MENYEMAK LINK ANDA YA...
TAKUT ADA YANG TERTINGGAL...SEBELUM 8 JUN NIE YE....KALAU TAK ADA MALAM TU SAYA AKAN UMUM KAN PEMENANGNYE...

SEKIAN TERIMA KASIH

Senarai Peserta Giveaway

No.
Blog
1.
http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
2.
http://arelinayu.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
3.
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
4.
http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
5.
http://szgiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
6
http://aliasafifah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
7
http://shanas-punya-blog.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
8
http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
9
http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
10
http://secrethegadies.blogspot.com/
11
http://appleshera.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
12
http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
13
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
14
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
15
http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
16
http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
17
http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
18
http://budakgchance.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
19
http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
20
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
21
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
22
http://eiyka-herry.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
23
http://nurnadirah-mystory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
24
http://thelittlefh.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
25
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
26
http://misz-miserable.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
27
http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
28
http://chibbyabby.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
29
http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
30
http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
31
http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
32
http://nadhdiya.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html
33
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-almira-alwani-2012.html