Tuesday, 15 February 2011

Saya nak first Give away from De'din

Dah tutup dah give away nie....sori yana salah tgk tarikh....

Tadi yana jln-jln dari blog ke blog...

dan lps tu yana baca comment dari kawan-kawan yana...

Lps tu yana terbaca comment saudara De'Din kat entri yana....

jadi yana follow blog die...

lps 2 baca2 entri kat blog die...ada pulak yana terbaca tentang Giveaway dari saudara De'din nie

Bila yana tgk je t-shirt die nak bagi sebagai giveaway tu cantik sangat....jadi yana pun join lah






Mane lah tahu tuah badan dapat t-shirt tu...

boleh yana jadikan hadiah untuk insan tersayang.....

sbb dah kira2 nak beli t-shirt tuk die...tapi lum tahu nak pilih corak ape....hehhehe

selain hadiah t-shirt ini ada gak hadiah lain 
nie hadiah2 nye...
hadiah

1st : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd :Top up RM 10
3th :Top up RM 5

Syarat-syarat lain...kena tag 3 org kawan...

yana nak tag siape ye? Hmmmm....tgh fikir nie...

ok yana nak tag

www.zuhairifirdaus.com
Kak Yaya Azura
Mymye Mymya

Nie Pulak Sponsor atau Penaja T-shirt tu...heheh

STRAWBEARU 

4 comments:

Post a Comment