Saturday, 22 October 2011

Blog Review....Kembali

Ok dari segmen abg Nasz iaitu "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

Abg Nasz dah bagikan yana dalam kumpulan 13....hehehhe....so sekarang yana kena review kawan-kawan blog yang terdapat dalam kumpulan yana....Sebelum yana review yana minta Maaf ye klu apa yang yana review nie salah ke atau leh menyinggung perasaan.....yana hanya sekadar mereview je...heheheh

ok yana review untuk ahli kumpulan yana yang pertama....iaitu theonlyza.blogspot.com.....blog ini kepunyaan cik Fiezah....



Tada....ini blog cik Fiezah...Ianya simple berwarna hitam sungguh menawan....biasalah kan org cjkap hitam itu menawan...apa2 je org buat ianya tetap menonjol...hehehhe....header blog juga cantik....yana suke heheheh....blog ini kat header die ada menyatakan seseorang yang suka menulis tentang kisah hidup....hehhe....memang pun byk penulisan yang dibuat oleh cik fiezah....cuma yang kurang kat blog nie kite tak dapat nak tahu tentang diri penulis sbb die tak letak widget About me kat blog die....jadi susah sikit kawan-kawan blogger nak kenal dengan die heheheh.....selain itu tak de widget untuk join the site kat blog nie....yana nak join pun sukar kena add dari yana punye blog...klu cik Fiezah letak senang kit nak join dari blog die je...mungkin bagi yang baru-baru berjinak dengan blog akan rasa sukar untuk add blog cik fiezah sbb tak ada widget Join the site.....ok tu je review dari yana untuk Cik Fiezah....apa2 pun yana suka tgk simple n mudah heheh....isi blog nie lebih kepada apa yang  Cik Fiezah ingin luahkan kepada pembaca...heheh

P/s buat Cik Fiezah thank review blog yana....yana dah baca...yana akan cube ubah ape yang patut..hehhe thanks.


Ok sekarang tiba giliran ahli kumpulan yang kedua....Ciki Amyryza Punya Blog....Blog ini kepunyaan adik Inas Syuhaidah.....



HaH.....nie blog adik Inas....blog die pun simple gak.....senang je loading blog adik nie dan ianya mudah untuk kawan-kawan lain nak join selain itu layout die gak tersusun dangan kemas....adik nie jugak ada memperkenalkan tentang diri die....so mudah lah kawan-kawan blog lain tahu siapa pemilik blog nie....Adik nie masih bersekolah lagi.....mungkin apa yang adik ini tulis dalam blog die banyak tentang aktiviti die sebagai seorang pelajar....Tapi itu tidak menjadi masalah...yang penting kita menambah rakan dengan bertukar2 pendapat....yana suka boleh....boleh....boleh.....Apa yang kurang pada blog adik nie die punya header tu warna nya perlu diterangkan sedikit pada warna hijau n kuning tu....sbb pekataan kurang jelas...yang lain yana suka...hehhehehok itu saja riview dari yana untuk ahli kumpulan yana....


P/s buat Adik Inas....thanks sbb review blog akak....apa2 yang kurang akan cuba perbaiki heheheh....Thanks....


Ok buat kawan-kawan lain yang ingin mengenali diri mereka boleh lah join n tgk blog mereka.....bloh klik kat nama blog mereka diatas....


ok itu saja dari yana wassalam......

1 comments:

Post a Comment