Tuesday, 26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum...

Dah beberapa minggu yana menyepikan diri....bukan ape sibuk sikit budak-budak nak UPSR....ok kali nie yana nak join segmen dari Abg Ben lagi...ok...

Syarat2 nye mudah je buat entri mcm yana nie.....link kan banner Abg Ben kat sini...lps tu tinggalkan comment kat blog beliau....





Ok mudahkan ...jom apa tunggu lagi heheheh....

Ramai-ramai kita join...

Klu nak join klik Banner kat atas ye...


P/s kawan-kawan yang tukar link dgn yana akan yana letak kan kat Bloglist Hebat dalam blog ini...skrg dalam renovation heheheh...

13 comments:

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Clara said...

Jom tukar link..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

K O R I E said...

Kalau sudi jom tukar link
anda akan diletakkan dlm bloglist korie klu anda bersetuju
sila balas yea ^^

http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow...jom singgah!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

slam prkenalan..

jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Qaseh said...

jom tukar ink suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

saya da isi..thanks :)

Rahmad said...

rahmad dh masukkan dalm bloglist..

thnks yana..

Post a Comment