Sunday, 13 November 2011

Sunday: Blogwalking day hehehhe

Assalamualaikum....

Hari nei hujan je tak berhenti mata yana pun mengantuk sangat...sampai buat air kopi panas hehehhe...untuk hilangkn mengantuk....
Ehsan: Google

Yana br lepas balut hadiah untuk di hadiahkan buat kwn yana yang br lepas melahirkan anak.....cute nye baby die....happy yana tgk....biasalah kan baby2 memang kuit-miut je....klu masa baby die kuit-miut dah besar cute tak ye?????....cuba bayangkan heheheh baby mcm kat gmabar bawah tu....Klu dah besar mcm mane muke die ek.....hehheheh 
Kwn2 dapat teka tak hehhehe....klu dpt mmg kwn2 terror lah....heheh

Ehsan: Google

cute kan baby kat atas....hehheh...ok lah cukup sampai disine yana merapu-rapu entah ape2 lah....nanti ada masa yana merapu-rapu lg ye...kwn2 jgn marah ye....dgr yana merapu2 hehheheh

ok wassalam....

p/s nak buat blog walking jap.....





2 comments:

Post a Comment