Tuesday, 24 January 2012

"Exclusive Giveaway by Niena Sofea"

Assalamualaikum...w.b.t

Hari ini yana nak join GA dari Adik Niena Sofea.....Terima kasih yana ucapkan buat Adik  Niena sbb sudi jemput Yana join GA exclusive adik...

Kalau kawan2 nak join Klik banner kat bawah k....



Syarat-syarat untuk join GA adik kite nie mudah je...
Tgk syarat-syarat dan sedikit info kat bawah ye....

Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan

Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)

Senarai Sponsor :
(31 sponsor semuanya)




















Ok yana nak tag dua rakan blogger yana...





2 comments:

Post a Comment