Saturday, 18 February 2012

"GiveAway dari akmarwati.com"

Assalamualaikum...

Yana suka sanggat join GA....

Kali ini Yana nak join GA dari akmarwati.com

Kalau rakan blog lain nak join klik banner kat bawah ye...


Tarikh tutup:29 Feb 2012

Syarat-syarat ney mudah ye...tgk kat bawah


Terma & Syarat 

1. Buat n3 tajuk "GiveAway dari akmarwati.com" (simple dimple je) then letak banner ga skali ye
2. Follow blog akmarwati.com tau (tak nak follow pun takpe..klau tak tau pasal update terbaru & result ga ni jangan marah ek)
3. Like page Durex Malaysia pas tu vote gambar bawah ni kat sini. (Boleh gak nak vote banyak kali n tiap2 hari..Thanks so much)


4. Jangan lupa letak link n3, email dan id FB kat ruangan komen ni tau..(klau tak, macam mana nak tau sape yang join kan..kan..)
5. Last skali mesti ending ngan ayat ni "Hadiah Giveaway dari akmarwati.com ditaja oleh akmarwati.com"


ok wassalam....



"Hadiah Giveaway dari akmarwati.com ditaja oleh akmarwati.com"

1 comments:

Post a Comment