Friday, 3 February 2012

Jawab 11 Soal 11 {。^◕‿◕^。}



Assalamualaikum...

Ok yana telah ditag oleh farizafairuz untuk jawab soalan2 ini....

kat bawah nie ada rule and regulation yang perlu di buat...heheheh



Rule Pertama 

Kena post rule and regulation kat atas....dah post dah


Rule Kedua

Tentang Diri Sendiri

❥Yana asal dari Sarawak Bumi Kenyalang...

❥Umur yana 28 n nak masuk 29 tahun nie tgl seminggu je lagi akan genap lah umur yana 29 tahun...heheheh...rasa tua lah gak hehehhe...

Tapi hati masih muda...hehheh {。^◕‿◕^。}

❥Ok yana lak seorang warga pendidik anak bangsa...

❥Yana seorang yang simple n mudah berkawan....

❥Yana suka warna biru...

(tapi blog yana warna hijau kekuningan hehheeh...bukan ape sejuk mata yana memandang)

Yana masa lapang selain berblog yana suka bermain dgn kucing yana....untuk hilang kan stress yana...

❥Selain itu yana suka pemandangan pantai...

itu je ye tentang diri yana




Rule Ketiga

Apa nama IC yana?
✔ IC yana nama Biru hehhehe....Nama kat IC Siti Nurhana

Dimana awak dilahirkan?
✔ Bintulu Sarawak

In family awak eldest, tengah2 atau younger?
✔ Yana tengah2 no 3

Awak punye sibling berapa?
✔ 5 orang (sorang dah meninggal)

Pernah tak datang terengganu?Kalau Pernah nama kan satu tempat?
✔ Jujur yana kata kan yana lum pernah sampai Terengganu lagi....

Awak prefer Tutti Frutti atau Baskin Robbins?
✔ Yana prefer Tutti Frutti ( sbb suka buah-buahan)

Apa saiz kasut awak?
✔ Yana saiz 5

Line telefon pilihan yana?
✔Maxis

Kenapa pilih line tersebut?
✔ Senang nak top up dgn hot tiket dan berbaloi2 bila memakai hot tiket...

✔ Sbb lain blh call cik abg syg...hehhehe {。^◕‿◕^。}

My blog ringan atau berat?
✔ Blog farizafairuz ringan je...
✔ Mudah dibuka cuma tak leh copy cat lah...
heheh sama mcm blog yana heheheh...{。^◕‿◕^。}

Ada tak widget yang menyemak/ menyakitkn mata awak?
✔ Kat blog farizafairuz tak ada widget yang menyemak kan mata yana...
ok2 semua nye...

Saya blogger yang macam mana? Describe in One word?
✔ Riang




Rule Ketiga

Soalan Yana

Anda lahir dimana?

✿ Apa Makanan Kegemaran Anda?

✿ Apa Impian anda pada tahun 2020 nanti?

✿ Kereta idaman anda dari gaji pertama?

✿ Sekiranya ditangan anda ada wang 1 JUTA, apa yang anda akan buat?Nyatakan 3 perkara penting?

✿ Dimana tempat melancong yang anda belum pernah pergi?

✿ Nyatakan kenapa anda ingin kesana? 

✿ Bersama siapa anda ingin kesana?

✿ Apa yang anda suka dan tak suka tentang BLOG saya?

✿ Nyatakan kenapa anda suka dan tak suka?

✿ Cadangan anda untuk blog Saya?



Rule Ke-empat

Yana nak tag kawan yana:













Wassalam...

6 comments:

Post a Comment