Sunday, 15 February 2015

Review Makanan Dinner


Hai minggu nie td kite orang ada dinner kat hotel sempena meraikan guru-guru yang berpindah...heheh

seronok jugak dapat dinner ramai-ramai satu sekolah....
selain makan-makan...ada juga aktiviti karaoke dari guru-guru, pentadbir serta PIBG Sekolah....
Happening sangat...bagi yang tak pernah menyanyi sebelum nie...semua bakat terpendam keluar...heheh...memang happening lah malam tu...mesti jadi kenangan indah nuat rakan-rakan guru yang berpindah...heheh...

Oh ya yana sebenarnya nak review tentang makanan waktu kite org dinner malam tu...huhu...sedap tak terkata...kenyang sangat2 malam tu

ok ini adalah antara menu dinner malam tu heheh...

Yang nie first meal nye

meal kedua

meal keempat



meal ke lima

meal keenam

meal ketujuh

Meal ketiga tak de gambar tapi menu dei dagin black pepper dengan french fries.....
heheh sedap dan memuaskan bila makan...kenyang sangat-sangat...

Terima kasih diucapkan kepada pihak sekolah dan PIBG sekolah...

1 comments:

Post a Comment