Wednesday, 15 June 2011

Angry Bird Game yang mencabar anda!!!

Ok lah kawan-kawan sebelum yana g tido...yana nak kongsi kan satu game untuk kawan blog yana....

game nie sangat lucu....dan kadang-kadang geram gak bila kena ulang balik main....

permainan nie sekarang amat popular...

Tajuk Game ini Angry Bird...heheheh




Klu kawan nak download n nak cuba main game nie....

boleh lah download kat www.syok.org

tapi kawan-kawan kena lah daftar dahulu...baru boleh download game tersebut....game nie famous kat hp sekarang....tapi sekarang ianya dah menular ke PC pulak...

bagi yang suka main game tu boleh lah cuba permainan yang amat mencabar ini....just daftar kat syok.org...lps tu taip kat search Angry bird....lps tu boleh lah download....

Yana setakat nie dah main sampai level 2

sbb baru download minggu lps heheh....

jom kita relax main game.....

2 comments:

Post a Comment