Monday, 27 June 2011

segmen #1 : aktiviti 3

Assalamualaikum semua....nie yana nak menyambung aktiviti yana untuk segmen nie...heheheh

Segmen ini dari Cik Shiema

klu nak join clik banner tu ye...


Aktiviti kali nie tentang apa yang ingin kamu ubah untuk memudahkan anda dan bloger lain...maksud nye kena bagi comment tentang blog yang dalam satu kumpulan dengan yana....Jom tgk blog die org click read more....hehheeh


Blog yang pertama


Blog nie cantik dan menarik terutama winnie the pooh tu heheh...yana suka winnie the pooh...cuma satu je yana nak comment...kat widget sidebar tu title die letak warna putih ke sebb putih lawan die biru cantik hehheheh.....

Blog yang kedua


Blog nie sejuk mata memandang gambar kartun couple tu heheheh....cuma yana minta tukar satu je...perkataan kat widget page tu bold kan baru nampak besar cikit....tu je....hheheh

Blog yang ketiga


Nie blog gadis manis...heheheh....Cuma yana nak comment banner je...besar sangat...maybe boleh kecil kan sedikit...tu je....heheheh


Tapi yang lain nye tetap cantik dan mudah untuk loading...tak de masalah
Yana suka...suka...suka...blog korang

2 comments:

Post a Comment