Tuesday, 6 December 2011

Malam ke-4 ku dihospital

Assalamualaikum semua...

Ok kali ini yana berblog nie kat hospital....hhehheh...Sebenar nye bukan yana yang sakit tapi ayah yana yang sakit....die masuk wad malam ahad yang lalu.....jadi yana n emak yang temankan ayah kat cne....malam nie je yana boleh berblog sbb line celcom ok sikit heheh....malam semalam ada gak online tapi line ciput je tu pun kena refresh dua tiga kali....Malam nie ayah yana kena puasa sbb esok die kena teropong perut....perut pun orang blh teropong sekarang nie amat lah canggihkn....ok lah yana pun tak boleh lama sgt online nie sbb nak bgn awal esok....ok lah...ada masa mlm esok yana online balik...Hope ayah yana sihat n sembuh dengan cepat...amin

ok babai semua...

wassalam...

2 comments:

Post a Comment