Friday, 23 December 2011

Segmen | Jom Terjah and Follow.

Assalamualaikum..w.b.t

Malam nie yana nak Join segmen nie....Komm join bersama yana...

kalau nak join klik banner kat bawah ye...



Ok azam tahum baru yana nak menimba pengalaman yang manis dalam hidup ini...

tak tahu lah manis tu mcm mane...yang penting ianya membahagiakan yana..

Yana nak ambik lesen motosikal...hope thn nie boleh ambik...

Nak buat suprise kat cik abg yana...tu pun kalau menjadi...

Nak buat birthday yang special utk Ayah n Mak yana...

Tu je azam yana thn nie...yang penting azam untuk berjaya dalam hidup dengan keredaan dari Allah S.W.T dan mendapat reda dari kedua ibubapa...

oklah itu je...jom terjah blog yana...dialu-alukan...

Boleh join sekali Bloglist Yana

Wassalam....


2 comments:

Post a Comment