Wednesday, 21 December 2011

SEGMEN AKHIR TAHUN : AZAM BARU 2012

Assalamualaikum...w.b.t


Ok azam yana tahun baru nie yana nak buat tahun 2012 nie tahun yang paling manis buat yana...

Nak tahu manis tu macam mane yana lum tahu lagi heheheh....

Tahun baru ini yana nak perbaiki mana yang kurang semasa tahun 2011 nie...

Tahun 2011 nie yana lum dapat lg nak belajar memandu motosikal...diharap tahun 2012 yana dapat lah capai lesen memandu kelas B2 heheh...Lesen kelas D yana dah ada...heheh..

Selain tu tahun baru nie yana nak cuba buat surprise untuk buah hati yana tu pun kalau menjadi surprise tu nnt...insyallah kalau allah izinkan...

Lastly yana nak buat birthday untuk my mom n dad sesuatu yang special....seronok tau kalau tgk muka ayah n mak happy masa hari jadi die orang...

Ok tu aje azam yana tahun baru...tak leh byk sangat takut tak tercapai nnt...

ok Wassalam...

Yana nak tag:

Eiqa Azra


Kawan-kawan boleh sertai segmen ini dengan klik DISINI


5 comments:

Post a Comment