Tuesday, 13 December 2011

Review Khas Follower ke-200...

Assalamualaikum w.b.t...

Di malam hujan yang lebat nie yana nak review tentang Follower yana yang ke-200 hehehhe... Dalam masa 6 bulan 2 minggu 4 hari yana punye follower baru sampai angka 200 heheheh...Dah lama yana ada niat dihati nak buat review untuk follower yang ke-200...Lama gak yana tunggu...heheh akhirnya muncul jugak follower yang bertuah tu heheh...

Ok kalu rakan2 nak tahu follower yana yang ke-200 siape jom tgk gambar print screen yang yana ambik ptg td....hehhhe

Jom kita lihat siapa follower yana yang bertuah yang akan yana review pada malam ini...

Follower ke-200

Heheh...nampak tak gambar kucing tu....ini lah follower yana yang ke-200...heheh...Folower yana ini 
Suadara Mohamad Hanafi....TERIMA KASIH ye sbb sudi jadi follower yana...

Die nie minat kucing agak nye...sbb die letak muka kucing yang tengah senyum untuk profile picture die...
kat blog die pun letak gambar kucing kat hader die...jom kita jelajah blog die sekejap...

Hanafi's Journey
Blog die nie warna putih berlatar belakang warna hitam dan oren...blog die mudah je di loading...blog nie look simple je...yana suka tgk...heheheh...Die gak ada facebook community page....Jadi kalau ada diantara rakan2 yang ingin megenali saudara Mohamad Hanafi lebih lanjut boleh lah ke page die...

 Hampir lupa lak yana ....Nama blog saudara Mohamad Hanafi ialah Hanafi's Journey.. Kat blog die jugak ada tutorial untuk blog...heheheh....tagline blog die ialah
LIVE, LOVE, LEARN LAUGH

Ok lah kawan2 ini saje yang yana dapat review dari blog follower yana yang ke-200...
Kalau ada silap dan salah dalam riview ini harap dimaafkan ye...

So Saudara Mohamad Hanafi terima kasih sekali lagi sebab sudi follow blog yana yang tak seberapa ini...semoga kita dapat bertukar-tukar pandangan dan pendapat dalam dunia blogger ini....

Bagi Follower yana yang lain terima kasih yana ucapkan sebab follow yana....insyallah ada rezeki... yana akan buat GA untuk semua...Hope anda semua sudi join nnt....

Jadi Kalau ada siapa2 yang nak sponsor hadiah untuk GA yana nanti boleh lah email yana ye...heheheh...untuk memeriahkan lagui suasana nanti...

ok wassalam...




1 comments:

Post a Comment